Hvem er jeg

At skabe effektive visuelle identiteter gør mig glad og jeg har hjulpet virksomheder af alle størrelser. Som designer er jeg en problemløser og en stræber efter at levere den bedst mulige løsning for de virksomheder og privatpersoner som jeg har været så heldig at hjælpe

De seneste år har jeg været inde over et hav af projekter med større eller mindre medvirken. Men vigtigst af alt har jeg fået en masse erfaring med at håndtere og planlægge projekter.

Scroll lige lidt ned

Hvad jeg kan hjælpe dig med

Webshops

Der findes mange forskellige løsninger på, hvordan man laver en webshop. Jeg har gjort mig klog på Wordpress' Woocommerce som min GO-TO løsning, tjek min portfolio for eksempler.

Web Design

At skabe en brugbar hjemmeside, der pryder din virksomhed. Jeg har en reel stolthed i hvert eneste projekt jeg er med til og det sikre at dit webdesign er helt fremme på de nyeste trends.

Udvikling

Har du en idé til et produkt, et logo som skal finjusteres eller omdesignes så kan jeg hjælpe. Erfaring og udvikling har været en del af min hverdag i mange år, jeg har jeg skabt mig et netværk som jeg nemt kan bruge.

Media Management

Virksomheder er som makreller. De skal bevæge sig konstant for ikke at dø. Det er hårdt at skulle være med alle steder men jeg har erfaring med at skulle stå for facebooksider, kampagner og at skulle skabe interesse.

Resume

Over 14 års erfaring

Uddanelse

2008 - 2010
Netto

ELEV I DANSK SUPERMARKED

Salgsassistent uddannelsen over en periode på 2 år. Læring om detailhandel med alt, hvad det indeholder om drift, økonomi og produktkendskab.

2008
SVENDBORG HANDELSSKOLE

Handelsgymnasium

En hurtig vej til job inden for butik, handel, kontor eller finans. Uddannelsesforløbet er 12 uger på hg efterfulgt af 2 år i praktik/elev i en virksomhed.

2006 - 2008
SVENDBORG
GYMNASIUM & HF

Højere Forberedelseseksamen

HF er en 2-årig gymnasial uddannelse, som giver kompetence til videregående uddannelser på linje med STX uddannelsen, den giver fagligt indhold med vægt på praksis og anvendelse

2004 - 2006
SYDDANSK ERHVERVSSKOLE- DIGITAL MEDIA

Multimedieintegrator & Web-integrator

Studerede alle aspekter af grafisk design, herunder: Advertising Design, Branding, Copywriting, Ilustration, Information Design, lyd, video, grafik og tekst i interaktive brugerflader - for eksempel web, spil, web-programmering, relationsdatabaser, applikationsudvikling, CMS-systemer og grafik samt opsætning af webserver, herunder tilpasning og vedligeholdelse af præfabrikeret e-handel-software.

Videre uddannelse

2016
Odense Kommune

Certificeret Mentor med Specialfunktion

Jeg gennemgik Mentor uddannselsen da jeg gerne vil gøre en forskel for en nyuddannet ung/nydansker, der søger at få større kendskab til erhvervslivet og et styrket netværk.

2013 - 2014
Netto

Butikscheftrainee

Uddannelsen er for ambitiøse og modige mennesker, der lever og ånder for at levere varen. Teori på handelsskolen kombineres med interne Netto-lederkurser for at give så afbalanceret og direkte brugbart uddan-nelsesforløb som muligt.

DiSC • Planlægning • Prioritering og Delegering • Den Grundlæggende Lederuddannelse • Medarbejderinvolvering i ledelse • Ledelse og samarbejde • Kommunikation som ledelsesværktøj • Konflikthåndtering som ledelsesværktøj • Mødeledelse • Ledelse og Samarbejde.

2013 - 2014
Merkonom uddannselsen
10 ECTS-point

Ledelse i praksis

En organisation er en kompleks størrelse – og det kræver et grundigt kendskab til organisationsstruktur, ledelse, virksomhedskultur og systemer at skabe forandringer og organisationsudvikling, der varer ved. For udvikling kræver helikopterperspektiv og forståelse for, hvordan organismen 'en virksomhed' er skruet sammen.

2012
Merkonom uddannselsen
10 ECTS-point

Organisation

En organisation er en kompleks størrelse – og det kræver et grundigt kendskab til organisationsstruktur, ledelse, virksomhedskultur og systemer at skabe forandringer og organisationsudvikling, der varer ved. For udvikling kræver helikopterperspektiv og forståelse for, hvordan organismen 'en virksomhed' er skruet sammen.

2010 - 2011
Netto

Salgs- & Drift Trainee

Salgsstyring & økonomi, Grundlæggende ledelse, Drift, Konflikthåndtering, JobpilotNettoService, Evaluering og samtaletræning

2007 - nu
Eget firma

Freelance arbejde

At skabe effektive visuelle identiteter gør mig glad og jeg har hjulpet virksomheder af alle størrelser.

2007 - nu
ENVATO TUTS+ NETWORK

Kreative og tekniske færdigheder

Dybde video og skriftlig uddannelsesplan fra top kompetende personer. Kursus Bibliotek, Multi kurser, som lærer dig kompetencer fra top til bund, indefra og ud.

Kursusbeviser

Budget & Regnskab, Medarbejderintroduktion i Detailhandlen, Salgsstyring & Økonomi, Ledelse & samarbejde, Informations teknologi, Konflikthåndtering, Teambuilding, Personligt Salg - Kundens behov og løsninge, Samarbejde i grupper i virksomheden, Arbejdsplanlægning i den administrative funktion, Salgsplanlægning i Detailhandlen, Ledelse og samarbejde. Med arbejder involvering i ledelse, Præsentationsteknik i administrative funktioner, Videndeling og læring for medarbejdere, Mødeledelse, Styring af butikkens nøgletal. Brandbekæmpelse & Førstehjælp

Mine udmærkelser

- Rekordholder i vest på LIDLS BC test
- Godkendt Købmand i Rema
- 3 x Månedens butik
- Elevansvarlig på 6 år, elever har gennemført og og bestået med minimum et 10tal.
- Fundet og udviklede medarbejdere til andre butikker samt videreført pipelinen inden for elever til distriktet.
- Jeg har oplært og udviklet 3 butikschefer og 3 souschefer.
- Jeg har fået vendt 3 butikker med minus regnskaber og dårlig kommunikation til en plus butik som afleverede en et flot regnskab. Sidste Netto butik er 4 størst på Fyn.
- Haft ansvaret for 2 butikker på en gang
- Været assistent på implementeringen af SAP
- Meget vellidt og hjælpsom blandt kollegaer.
- Nr. 2 ved kåring af årets elev

Portfolio

Et udsnit af mit arbejde
Den Rullende Købmand

Den Rullende Købmand

Webshop
P.A-Logistik

P.A-Logistik

Hjemmeside/Logo Design
Mango Music

Mango Music

Logo design
Waarsøe Webdesign

Waarsøe Webdesign

Hjemmeside/Logo Design
Kropsterapeuten Fyn

Kropsterapeuten Fyn

Hjemmeside
Gamehotel

Gamehotel FightClub

Hjemmeside/Print
Grønnegaard a/s

Grønnegaard a/s

Hjemmeside
Strauss Tagdækker

Strauss Tagdækker

Logo design

Kontakt

Las os tage en snak

28 11 90 98

Odense

sk@simonkarlsson.com

Freelance Klar

Hvordan kan jeg hjælpe dig?